Extra informatie
Vleessoort |
---|
€32.50
Waarom een luxe Veluwse borrelplank?
Nu we in deze periode veel tijd thuis moeten doorbrengen en de avonden lang zijn, wordt het hoog tijd jezelf thuis eens goed te verwennen met een beetje luxe. Even los komen uit de sleur en ongegeneerd genieten dus!
Daarom heb ik Veluwse borrelplank voor je samengesteld met de mooiste Veluwse streekproducten. Zo kun je een avond lang heerlijk proeven van de meest heerlijke wildvleeswaren!
Wildvleeswaren
Wild blijft toch het meest verantwoorde en duurzaamste vlees dat er bestaat. Er is niet mee gerommeld, heeft altijd vrij in de natuur zijn eigen voedsel bij elkaar gescharreld en dat proef je gewoon terug! Je kan er prachtige producten mee maken, zoals ook de vleeswaren bij deze borrelplank.
Wat zit er allemaal in het pakket?
De inhoud is als volgt:
– 4 plakjes Reepaté
– 100 gram gerookte Wildzwijnscoppa
– 100 gram Hertenham
– 80 gram droge Wildzwijnsworst
– gemengde noten
– cranberrycompote
– balsamicostroop
– gemengd zuur
Hoe maak ik thuis de borrelplank op?
Je kan natuurlijk de foto’s hier bekijken ter inspiratie!
– Neem een grote houten plank en legt de plakjes paté dakpansgewijs een beetje over elkaar heen.
– Schik de Wildzwijnscoppa en Hertenham vervolgens met genoeg ruimte er tussen schuin op de plank.
– Leg er tussen de in plakjes gesneden Wildzwijnsworst.
– Verdeel nu de noten en het zuur tussen de vleeswaren door.
– Giet zigzaggend de balsamicostroop naar smaak over de paté heen. Wees niet voorzichtig, het smaakt heerlijk ook als het (per ongeluk of expres) over de andere vleeswaren en/of zuur heen komt!
– Doe wat cranberrycompote op de hoeken van de plank of in een bakje en doe hier een lepeltje bij om het op de vleeswaren te doen als je die van de plank afpakt.
Rest nu alleen nog maar het openmaken en inschenken van een lekker biertje of een goed glas wijn en dan genieten maar!
Vleessoort |
---|
Waarom een luxe Veluwse borrelplank?
Nu we in deze periode veel tijd thuis moeten doorbrengen en de avonden lang zijn, wordt het hoog tijd jezelf thuis eens goed te verwennen met een beetje luxe. Even los komen uit de sleur en ongegeneerd genieten dus!
Daarom heb ik Veluwse borrelplank voor je samengesteld met de mooiste Veluwse streekproducten. Zo kun je een avond lang heerlijk proeven van de meest heerlijke wildvleeswaren!
Wildvleeswaren
Wild blijft toch het meest verantwoorde en duurzaamste vlees dat er bestaat. Er is niet mee gerommeld, heeft altijd vrij in de natuur zijn eigen voedsel bij elkaar gescharreld en dat proef je gewoon terug! Je kan er prachtige producten mee maken, zoals ook de vleeswaren bij deze borrelplank.
Wat zit er allemaal in het pakket?
De inhoud is als volgt:
– 4 plakjes Reepaté
– 100 gram gerookte Wildzwijnscoppa
– 100 gram Hertenham
– 80 gram droge Wildzwijnsworst
– gemengde noten
– cranberrycompote
– balsamicostroop
– gemengd zuur
Hoe maak ik thuis de borrelplank op?
Je kan natuurlijk de foto’s hier bekijken ter inspiratie!
– Neem een grote houten plank en legt de plakjes paté dakpansgewijs een beetje over elkaar heen.
– Schik de Wildzwijnscoppa en Hertenham vervolgens met genoeg ruimte er tussen schuin op de plank.
– Leg er tussen de in plakjes gesneden Wildzwijnsworst.
– Verdeel nu de noten en het zuur tussen de vleeswaren door.
– Giet zigzaggend de balsamicostroop naar smaak over de paté heen. Wees niet voorzichtig, het smaakt heerlijk ook als het (per ongeluk of expres) over de andere vleeswaren en/of zuur heen komt!
– Doe wat cranberrycompote op de hoeken van de plank of in een bakje en doe hier een lepeltje bij om het op de vleeswaren te doen als je die van de plank afpakt.
Rest nu alleen nog maar het openmaken en inschenken van een lekker biertje of een goed glas wijn en dan genieten maar!
Houten kratje met 6 soorten Hert bier....
Voeg toePaté van ree, pruimen en groene peperkorrels....
Voeg toeGedroogde zwijn procureur. Heerlijk voor op de borrelplank.
Heerlijke droge worst van wild zwijn....
Voeg toeKoud gerookte en gesneden hertenham. Heerlijk voor op de borrelplank.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.