leendert als gids

Geniet van een optimale Veluwe beleving, nieuwe data toegevoegd!

Geplaatst op

Heb jij altijd al meer willen weten over het wild op de Veluwe, hoe en waarom dit beheerd wordt, maar ook hoe het vervolgens verwerkt wordt en op je bord beland? Dan is dit wildevent, dat helemaal in het teken staat van zien, proeven en beleven, zeker iets voor jou!

Wat kan je verwachten?

We beginnen de middag met koffie en thee. Hierna start de wandeling onder leiding van Leendert Houweling en wordt er uitleg gegeven over het wildbeheer op de Veluwe.

Na de wandeling staat er een borrel en wildborrelplak plaar rond het kampvuur en geeft de poelier een demonstratie van het villen en portioneren van een stuk grofwild (ree, hert of zwijn).

Vervolgens start de wildproeverij. De mannan van Smook en Smaak bereiden op de barbecue en boven vuur de lekkerste wildgerechtjes. Naast wild zijn er verschillende salades en geroosterde groenten van de barbecue. Bij de gerechten serveren we bijpassende bieren en wijnen, voor ieder wat wils!

Nieuwe data toegevoegd

Er zijn weer een aantal nieuwe data aan de agenda toegevoegd. Per groep is er ruimte voor maximaal 25 personen. Reserveer dus snel je plek via de link hieronder, want vol = vol!

Bekijk beschikbare data

Deel op
terug