Kookworkshops

Kookworkshops en wildbarbecue; proef de Veluwe

Mooi wild direct van de bron

Wil jij met je vriendengroep, sportteam, collega’s of familie écht iets buitengewoons beleven? Volg dan een workshop ‘koken op houtvuur’ of laat je verwennen met een heerlijke wildbarbecue.

Wat kun je verwachten van de kookworkshop? Jullie groep bereid in verschillende teams bijzondere gerechten op een houtvuur. Dit kan zelfs midden in het bos! Om de smaak tot ultieme hoogte te brengen maken we gebruik van Dutch Ovens; gietijzeren pannen die met een ketting aan een driepoot boven het vuur wordt gehangen. Hier kun je werkelijk van alles in klaar maken. Stoofgerechten van heerlijk mals wild, rijk gevulde soepen, maar ook brood en appeltaart!

Samen maken jullie stuk voor stuk de meest smakelijke lekkernijen, totdat uiteindelijk een rijk gevarieerd diner ontstaat, bestaande uit meerdere gangen. En ja, daar serveren wij uiteraard een bijpassend drankje bij.

Geef je toch liever het werk uit handen? Ons team kan ook het eten geheel voor jullie verzorgen. Van wildstoof vanaf het vuur tot aan wildbarbecue en wildproeverij toe.

Heb je zin in een unieke ervaring? Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Deelname: Vanaf 12 personen

Prijs: Vanaf €69,- incl. btw