Leveringsvoorwaarden

Leveringsvoorwaarden Wildwinkel & Atelier Leendert Houweling

Bestellen en betalen

Alle prijzen op de website zijn vermeld inclusief BTW. Online bestellen bij de de Wildwinkel is eenvoudig! Op de productpagina ziet u de producten, de omschrijving en de prijzen. Kies uw producten via de eenvoudige navigatie en met een druk op de knop zet u ze in de winkelwagen. Daaruit kunt u later gewoon nog artikelen verwijderen of er producten aan toevoegen.

U kunt betalen via iDeal, (hier invullen welke betaling mollie accepteert) gecertificeerde betalingsproviders die uw betalingen veilig verzorgen. In onze winkel kunt u zowel pinnen als met contant betalen.

Bezorgen en afhalen

Je bestelling kan je op woensdag, vrijdag of zaterdagmiddag tussen 12:00 en 17:00 afhalen in de winkel. Hou er wel rekening mee dat er minimaal een dag tussen bestellen en de dag van afhalen dient te zitten.

Wild vlees bestellingen

Voor bestellingen met wildvlees producten kunnen we deze binnen de gemeente Ede bezorgen. We nemen contact met je op om datum en tijdstip van bezorgen kort te sluiten. Je kan je bestelling ook afhalen in de winkel. Voor bezorgen gelden onze bezorgkosten zoals hieronder vermeld.

Overige bestellingen:

Bestellingen zonder vlees kunnen wij door heel Nederland bij jou thuis bezorgen!
Houd rekening met ongeveer 3-4 werkdagen levertijd. Liever je bestelling afhalen in de winkel? Dat mag natuurlijk ook!

Adresgegevens

Locatie: Grotestraat 90, 6711KW Ede
Openingstijden: Woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur
Bel voor info naar +31 318 123 456
E-mail ons via leendert@wild-winkel.nl

De bezorgkosten

Voor bestellingen tot € 50,- rekenen wij € 6,95 aan bezorgkosten. Bij bestellingen boven de € 50,- worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Retourneren of niet tijdig afhalen?

Door de aard van het product kunnen versproducten niet geretourneerd worden. Voor de overige producten geldt dat deze binnen 14 dagen retour kunnen. Bij niet afhalen van een bestelling blijft de betalingsverplichting van kracht.