Ontdekken

Ontdek de vele mogelijkheden van DE VELUWE

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert

Struinen op de Veluwe

Ontdek het allerbeste van de Veluwe

Een boswandeling maken we allemaal wel eens maar het wordt pas een belevenis als je weet waar je moet zijn en op moet letten. Ik leer je dingen zien die je nog nooit gezien hebt. Prenten en vraatsporen van dieren. We gaan kijken waar ze eten waar ze wonen. We komen op plekken waar je zelf nooit op zou komen. En ondertussen vertel ik honderduit over alles en wat ik beleef als wildbeheerder. Ja daar zitten spannende verhalen bij en ik vertel je er graag meer over. Je gaat de Veluwe van een andere kant bekijken. Ik dompel je onder in de mooie natuur. Je zult het zien, horen, voelen en ruiken. Echt de Veluwe prikkelt je zintuigen… Huur me in als je persoonlijke gids. Een dag om nooit meer te  vergeten. Vergeet je de fotocamera en je verrekijker niet?

Deelname: vanaf 1 persoon.
€ 95,- per uur. Incl. btw

Contact

Wildexcursie

Ontdek het allerbeste van de Veluwe

We gaan op pad in de prachtige Veluwse bossen. Langs vennen, heide en wildpaden dieper en dieper het groene woud in. Ondertussen volgen we prenten van dieren en proberen we echt wild te spotten. Herten, reeën, zwijnen en met wat geluk misschien zelfs een das of een vos! De wildexcursies vinden plaats in de vroege ochtend of voor zonsondergang. Spannend… Gaan we wild zien? Dat valt niet te garanderen, omdat de dieren er alles aan doen om niet gezien te worden. En toch is het me vaak gelukt. Ga mee, dan gaan we iets mooi ontdekken.

Deelname: vanaf 1 persoon tot maximaal 10 personen.
€ 95,- per uur. Incl. btw

Contact

PROEF BIJ LEENDERT DE SMAAK VAN DE VELUWE

Ambachtelijk en vakkundig geselecteerd en verwerkt wild

Ontdek hier onze een keuze aan wild & gevogelte
van uitmuntende kwaliteit.

GA JE MET MIJ MEE DE VELUWE ONTDEKKEN?

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert Houweling!

Wildexcursie

Wildexcursies

Ga mee op avontuur in de natuur! Zien, voelen, horen, ruiken; prikkel je zintuigen! Op zoek naar wild en misschien wel oog in oog staan met een Wild Zwijn of Edelhert! Kom te weten hoe het wildbeheer op de Veluwe werkt. Als gids sta ik klaar voor een boswandeling, een wildspeurtocht etc.

Wildevenementen

Wil je een wildevenement organiseren? Ik help je graag deze goed vorm te geven. Of wil je meer laten zien van het ambacht prepareren? Ook dat kan! Tijdens een demonstratie werk ik op locatie aan een te prepareren dier en kunnen bezoekers meekijken en vragen stellen over technieken, gebruikte materialen etc.

Buitenkoken

Wil je ook buiten koken met dit eerlijke vlees? Het meest mooie en eerlijke vlees is afkomstig van wild! Ook dat kan!
Met behulp van gietijzeren pannen, de Dutch Oven, gaan we koken boven houtvuur en laat ik je ook zien hoe je brood en taart hiermee kunt bakken!

PROEF BIJ LEENDERT DE SMAAK VAN DE VELUWE

Ambachtelijk en vakkundig geselecteerd en verwerkt wild

Ontdek hier onze een keuze aan wild & gevogelte
van uitmuntende kwaliteit.

HET LAATSTE NIEUWS VAN LEENDERT

Mis niets, blijf op de hoogte van de Veluwe!

GA JE MEE DE VELUWE ONTDEKKEN?

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert