Proeven

De Veluwe IS BIJZONDER SMAAKVOL…

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert

MOOI WILD DIRECT VAN DE BRON

Proef de Veluwe

Wil je met een groep, je team, je familie echt iets buitengewoons beleven? Volg dan een workshop koken op houtvuur, of laat je verwennen met bijvoorbeeld een heerlijke wildbarbecue.

De kookworkshop werkt als volgt: jullie groep bereid in verschillende teams mooie gerechten op een houtvuur. Dit kan zelfs midden in het bos! Om de smaak tot ultieme hoogte te brengen maken we gebruik van Dutch Ovens, gietijzeren pannen die we met een ketting aan een driepoot boven het vuur hangen. Hier kun je werkelijk van alles in klaar maken. Stoofgerechten van heerlijk mals wild, rijk gevulde soepen, maar ook brood en appeltaart.

Stuk voor stuk de meest smakelijke lekkernijen totdat uiteindelijk een rijk gevarieerd diner ontstaat, bestaande uit meerdere gangen bereid door de mensen uit je groep. En ja, daar serveren wij natuurlijk een bijpassend drankje bij.

Geef je liever het werk uit handen? Wij kunnen met ons team ook het eten geheel voor jullie verzorgen. Van wildstoof vanaf het vuur tot aan wildbarbecue en wildproeverij toe. Neem gerust contact op; ik denk graag met je mee!

PROEF BIJ LEENDERT DE SMAAK VAN DE VELUWE

Ambachtelijk en vakkundig geselecteerd en verwerkt wild

Ontdek hier onze een keuze aan wild & gevogelte
van uitmuntende kwaliteit.

GA JE MET MIJ DE VELUWE PROEVEN?

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert Houweling!

WILDGERECHTEN

Wild afkomstig van de Veluwe!
Wilde zwijnen, edelherten en reeën worden in het kader van beheer op de Veluwe geschoten.
Eerlijk vlees van wild dat altijd vrij geleefd heeft en zijn eigen voedsel bij elkaar heeft kunnen scharrelen. En dat proef je!

STREEKPRODUCTEN

Ontdek de meest smaakvolle Veluwse streekproducten bij Leendert. Rechtstreeks uit de natuur. Wat dacht je van gerookte hertenham, zwijnenworst, Veluws bier, jam, wijn of wildstoof! Smakelijk voor iedereen, voor elk wat wils.

Hert bier

Gebrouwen op de Veluwe: Hert Bier! Deze brouwerij werkt onder andere met mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Zij timmeren de leuke houten kratjes en helpen iedere vrijdag bottelen. Hoe mooi is dat!? Alle Hert bieren zijn een knipoog naar het echte leven en enorm leuk om weg te geven (of om gewoon zelf lekker op te drinken natuurlijk).

PROEF BIJ LEENDERT DE SMAAK VAN DE VELUWE

Ambachtelijk en vakkundig geselecteerd en verwerkt wild

Ontdek hier onze een keuze aan wild & gevogelte
van uitmuntende kwaliteit.

HET LAATSTE NIEUWS VAN LEENDERT

Mis niets, blijf op de hoogte van de Veluwe!

GA JE MEE DE VELUWE ONTDEKKEN?

Voelen, ruiken, zien en proeven met Leendert