Wildarrangementen

Wildarrangementen

Mooi wild direct van de bron

Wil jij met je vriendengroep, sportteam, collega’s of familie écht iets buitengewoons en unieks beleven? Boek dan een compleet wildarrangement!

Hoe ziet een wildarrangement er uit? Dat bepaal je deels zelf! Je kan bijvoorbeeld denken aan een excursie door het bos waarbij ik je als jager alles vertel over het voorkomende wild en het wildbeheer op de Veluwe. Ik leer je door de ogen van het wild naar het bos te kijken en we gaan op zoek naar sporen.

Bij terugkomst van de wandeling wacht een heerlijk glaasje kruidenbitter en een mooie borrelplank met onder andere wildproducten. Aansluitend kunnen we een heerlijke proeverij van wild verzorgen. Wat denk je bijvoorbeeld van een heerlijke Veluwse wildburger? Of hertenhaas met blauwe bessensaus? En natuurlijk is een wildstoofpotje ook niet te versmaden.

Wil je het helemaal wild maken dan kunnen wij onze poelier ook nog een demonstratie laten geven waarbij een ree of zwijn, ter plekke gevild en geportioneerd worden. En natuurlijk gaan we direct met dit mooie vlees voor jullie aan de slag om er wat heerlijks van te maken.

Ondertussen brand het kampvuur en hebben jullie alle tijd voor een ontspannen samen zijn. Een kort optreden van de jachthoornblazers is zeker ook aan te raden.

Heb je zin en trek in een unieke ervaring? Of ben je benieuwd naar een programma dat nog uitgebreider is of zelfs twee dagen beslaat? Vul dan hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Deelname: Vanaf 15 personen

Prijs: Vanaf €89,- incl. btw