Veluwe excursies

Wildexcursies

Ontdek het allerbeste van de Veluwe; ga mee op wildexcursie

Ga mee op avontuur in de natuur. Zien, voelen, horen, ruiken; prikkel je zintuigen! Kom te weten hoe het wildbeheer op de Veluwe werkt, en ga op zoek naar wild. Misschien kom je wel oog in oog te staan met een wild zwijn of edelhert!

Een boswandeling maken we allemaal wel eens, maar het wordt pas een belevenis als je weet waar je moet zijn en op moet letten. We gaan op pad in de prachtige Veluwse bossen. Langs vennen, heide en wildpaden, dieper en dieper het groene woud in. Ondertussen volgen we prenten van dieren en proberen we echt wild te spotten. Herten, reeën, zwijnen en met wat geluk misschien zelfs een das of vos! Je leert dingen zien die je nog nooit gezien hebt. We gaan kijken waar de dieren eten en wonen. Je komt op plekken waar je zelf nooit zou komen. Ondertussen vertel ik honderduit over alles wat ik beleef als wildbeheerder. Daar zitten spannende verhalen bij en ik vertel je er graag meer over!

Je gaat de Veluwe van een andere kant bekijken. De wildexcursies vinden plaats in de vroege ochtend of voor zonsondergang. Spannend… Gaan we wild zien? Dat valt niet te garanderen, omdat de dieren er echt alles aan doen om niet gezien te worden. Toch lukt het vaak! Een dag om nooit meer te vergeten. Ga mee, dan gaan we iets moois ontdekken. Vergeet je de fotocamera en je verrekijker niet?

Heb je zin in een unieke ervaring? Vul hiernaast het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Prijs: €95,- per uur incl. btw