Extra informatie
Gewicht | 2000 g |
---|---|
Vleessoort |
€125.00
Een prachtige hertenhaas uit het wild. Heerlijk met een port- of blauwe bessensaus!
Extra info:
Omdat niet elke hert even groot is, kan het zijn dat u een haas uit één stuk ontvangt, of een paar kleinere.
Ingredienten:
100% hertenvlees
Bereiden:
Dep de hertenhaas droog met keukenpapier en bestrooi met zout. Laat in de pan een ruime hoeveelheid boter smelten en bruin worden. Braad hier in de hertenhaas rondom bruin. Tip: beweeg het stuk vlees niet te vaak, dan krijg je een mooie korst! Gebruik een kerntemperatuurmeter en stel deze in op 50 graden Celsius. Zodra de kern van het de hertenhaas deze temperatuur heeft bereikt uit de pan halen, afdekken met aluminumfolie en nog een 10 minuten laten rusten zodat de sappen in het vlees zich weer kunnen verdelen. Daarna bestrooien met nog wat zwarte peper, aansnijden en genieten!
Gewicht | 2000 g |
---|---|
Vleessoort |
Een prachtige hertenhaas uit het wild. Heerlijk met een port- of blauwe bessensaus!
Dep de hertenhaas droog met keukenpapier en bestrooi met zout. Laat in de pan een ruime hoeveelheid boter smelten en bruin worden. Braad hier in de hertenhaas rondom bruin. Tip: beweeg het stuk vlees niet te vaak, dan krijg je een mooie korst! Gebruik een kerntemperatuurmeter en stel deze in op 50 graden Celsius. Zodra de kern van het vlees deze temperatuur heeft bereikt uit de pan halen, afdekken met aluminumfolie en nog een 10 minuten laten rusten zodat de sappen in het vlees zich weer kunnen verdelen. Daarna bestrooien met nog wat zwarte peper, aansnijden en genieten!
Omdat niet elke hert even groot is, kan het zijn dat u een haas uit één stuk ontvangt, of een paar kleinere.
100% hertenvlees
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.